Travl hverdag - hurtig sommerkage
Share
Fredagspakkerne er sendt – og haven lokker
Weekenden nærmer sig, og her hos os har der været fuld fart på med at pakke jeres dejlige ordrer. Men da de sidste pakker var sendt afsted, stod solen højt, og haven bugnede af ribs og solbær. Det kunne vi ikke stå for – men tid til at bage en hel kage fra bunden? Nej tak.
Derfor blev det til en nem og virkelig lækker sommerkage, som du kan lave på 10 minutter med en færdig mazarinbund og de bær, du har ved hånden.
Opskriften: Sommerlig "jordbærkage" med ribs og solbær
Det skal du bruge:
- 1 færdig mazarinkage med chokoladeovertræk
- Ca. 300 g ribs og solbær (gerne blandet)
- 2-3 spsk vand
- 2-3 tsk sukker (efter smag)
- 2-3 spsk syltesukker med pektin
- En lille håndfuld friske mynteblade
Vaniljecreme:
- Enten: 1 brev færdiglavet kagecreme (lavet efter anvisning)
- Eller hjemmelavet:
- 2,5 dl mælk
- 2 æggeblommer
- 2 spsk sukker
- 1 spsk maizena
- 1 tsk vaniljesukker
Sådan gør du:
- Lav vaniljecremen: Brug enten færdig kagecreme efter anvisning på pakken, eller lav hjemmelavet ved at piske ingredienserne sammen og varme forsigtigt op i en gryde, til det tykner. Lad det køle helt af.
- Rens bærrene og kom dem i en gryde med vand, sukker og syltesukker. Hak mynten groft og kom den med. Kog i 3-5 minutter og lad det afkøle.
- Smør den afkølede vaniljecreme ovenpå mazarinkagen.
- Fordel den letstivne bærkompot/gelé ovenpå cremen.
- Pynt med friske mynteblade og evt. lidt ekstra bær.
Server straks eller stil på køl i en times tid, så den sætter sig lidt.
En lille pause midt i travlheden
Selv i en travl webshophverdag er der plads til lidt sommermagi. Vi elsker at finde små stunder til at dele noget mere personligt – som denne kage, der blev til midt mellem pakker, bær og vanilje.
Tak fordi du handler hos os – og rigtig god weekend!
Ps. Du finder flere små glimt bag kulissen og opskrifter her på bloggen. Kig med, når du har tid og lyst.
Kærlig hilsen
Melza Style